Bijna 80-jarige Michael Douglas viert “gent gran” eerbetoon met dorpsbewoners op Mallorca

Bijna 80-jarige Michael Douglas viert "gent gran" eerbetoon met dorpsbewoners op Mallorca
Beeld: ultima hora / web

Bijna 80-jarige Michael Douglas viert “gent gran” eerbetoon met dorpsbewoners op Mallorca

Michael Douglas, een icoon van de filmindustrie, bereikt binnenkort een belangrijke mijlpaal in zijn leven. De gevierde acteur en producent staat op het punt zijn 80ste verjaardag te vieren. Terwijl de officiële datum nog enkele maanden verwijderd is, heeft Douglas al een voorproefje gehad van de feestelijkheden op het prachtige eiland Mallorca, waar hij een woning heeft en al jaren komt.

Michael Douglas, geboren op 25 september 1944, is een van de meest gerespecteerde en veelzijdige figuren in Hollywood. Als Michael Douglas op 25 september 2024 zijn 80ste verjaardag viert, markeert dit niet alleen een persoonlijke mijlpaal, maar ook een moment van reflectie op een buitengewone carrière die zich uitstrekt over meer dan vijf decennia in de entertainmentindustrie.

Onlangs vierde “Miquel de s’Estaca” samen met zijn leeftijdsgenoten zijn 80e verjaardag tijdens het “Gent Gran” feest in het dorp Valldemossa. Dit vreugdevolle evenement en eerbetoon aan de ouderen van het dorp, werd gedeeld door Michael Douglas op zijn Instagram-account.

Mallorca is al decennialang een toevluchtsoord voor de acteur, waar hij rust en inspiratie vindt weg van de drukte van Hollywood. Een van de meest tastbare connecties van Douglas met Mallorca is zijn bezit van S’Estaca, een weelderig landgoed gelegen in de schilderachtige gemeente Valldemossa. Dit uitgestrekte terrein, dat Douglas in 1989 kocht, is meer dan alleen een vakantieverblijf, het is een stukje paradijs dat de acteur heeft gekoesterd en ontwikkeld gedurende de jaren.

Ondanks zijn status als internationale beroemdheid, heeft Douglas zich ingespannen om deel uit te maken van de lokale gemeenschap in Valldemossa. Hij wordt vaak gezien op lokale markten, restaurants en culturele evenementen, waar hij met gemak mengt met de eilandbewoners.

Ga naar de inhoud