Komt de exclusieve Belgische IKEA-kledinglijn ook als fanwear naar Spanje?

Komt de exclusieve Belgische IKEA-kledinglijn ook als fanwear naar Spanje?
Beeld: IKEA.be / web

Komt de exclusieve Belgische IKEA-kledinglijn ook als fanwear naar Spanje?

IKEA viert zijn 40-jarig jubileum in België met de introductie van een unieke kledinglijn genaamd ‘Aurtiende’, wat in het Zweeds “origineel” of “oorsprong” betekent. Deze bijzondere collectie brengt de bekende minimalistische stijl van IKEA samen met een trendy flair, speciaal gemaakt voor hun vaste klanten en fans. Het blijft echter onduidelijk of deze speciale fanwear ook beschikbaar zal zijn in de Spaanse vestigingen van IKEA.

Na de supermarkten ALDI, Lidl, AH en de winkels Zeeman en Febo, en zelfs een beperkte Pryca fanwear collectie bij Carrefour in Frankrijk en Spanje, brengt nu ook IKEA een fanwear collectie uit. Het is te verwachten dat deze exclusieve en tijdelijke kledinglijn, net zoals bij de andere winkels, snel zal uitverkopen, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

De kledingcollectie omvat diverse fanartikelen, zoals T-shirts, hoodies en petten. Elk product is voorzien van het herkenbare logo van IKEA. Het ontwerp is strak en hedendaags, wat mooi aansluit bij de praktische uitstraling die IKEA al lange tijd kenmerkt.

Op de Belgische website van IKEA kun je foto’s van de fanwear bekijken. Wat bijzonder is, is dat er geen professionele modellen zijn ingeschakeld; in plaats daarvan heeft het eigen personeel met de unieke kleding voor de camera gestaan.

De kledingcollectie wordt eerst exclusief aangeboden in alle IKEA-winkels in België en is alleen te koop via de online webshop. De fanwear is in beperkte hoeveelheden beschikbaar, wat het extra interessant maakt voor verzamelaars en merkfans. De prijzen variëren van 9,99 euro voor een petje tot 29,99 euro voor een hoodie, met een T-shirt dat 12,99 euro kost.

Komt ‘Aurtiende’ ook naar Spanje?

Helaas is er nog niets bevestigd over de komst van de speciale kledinglijn naar Spanje voor IKEA-liefhebbers. Als de lijn goed verkoopt in België, bestaat er natuurlijk een kans dat deze ook in andere landen verkrijgbaar wordt. In eerste instantie moeten Spaanse IKEA-fans de kleding echter via de Belgische website van de Zweedse meubelreus bestellen. Dit kan vanaf 1 oktober 2024. Over de bezorgmogelijkheden, zoals verzending naar Spanje, is echter nog niets bekend.

ahkleding
Is Spanje net zoals Nederland en België ook in de ban van de ‘lelijke mode’ zoals die van AH, Zeeman, Febo, Aldi en Lidl?
Veel personen zijn in de ban van ‘lelijke mode’ waar sommige merken handig op in springen met speciale fanwear zoals de Lidl, Aldi, Febo, Zeeman en nu ook AH maar hoe is dat in Spanje?
logo1 1www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud