ACTION bereikt bijna 40 winkels in Spanje met opening nieuwe winkel in Alicante

ACTION bereikt bijna 40 winkels in Spanje met opening nieuwe winkel in Alicante
Beeld: ingezonden

ACTION bereikt bijna 40 winkels in Spanje met opening nieuwe winkel in Alicante

In Cocentaina wordt op donderdag 25 juli een ACTION-winkel geopend. Het zal de zesde ACTION worden aan de Costa Blanca. Het is tevens de twaalfde ACTION-winkel in de Valencia regio en bijna de 40e winkel van heel Spanje waar inmiddels in Catalonië, Valencia regio, Murcia, Castilla-La Mancha, Aragón, Madrid regio winkels zijn te vinden en binnenkort ook Andalusië (Almería), Galicië, Navarra en Cantabrië vestigingen komen. ACTION blijft dus groeien in Spanje.

De nieuwste winkel in ACTION is vanaf 25 juli 2024 te vinden in het winkelcentrum Centro Comercial L’Altet, waar ACTION naast Leroy Merlin, Carrefour, CASA en Teindaanimal te vinden zal zijn. Deze ACTION heeft een winkeloppervlakte van 792 m2 en is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 22 uur.

Het goede nieuws is dat over slechts vijf dagen de provincie Alicante er nog een zevende winkel bij zal krijgen. Deze wordt op 1 augustus geopend in Santa Pola, aan de Ctra. Elche-Santa Pola nummer 5 (naast het busstation van Santa Pola). Deze winkel voegt zich bij de geopende winkels in Cocentaina, Orihuela, Elche, San Vicente del Raspeig, Petrer en Finestrat.

Eerder melden we ook al het goede nieuws voor de ACTION-fans in Andalusië, want de keten opent binnenkort in de provincie Almería niet één, maar twee winkels. De eerste zal gelegen zijn in Roquetas de Mar, aan de Avenida Pedro Muñoz Seca 2. De tweede ACTION-winkel opent in Albox, aan de Avenida 28 de febrero, in het oude gebouw van de ALDI, die verhuisd is naar een nieuw gebouw tegenover de Lidl (leuk dagje uit dus, ACTION, ALDI en Lidl op enkele meters afstand van elkaar).

Maar ACTION blijft op zoek naar nieuwe bestemmingen voor winkels, zoals de eerste winkel in Cantabrië die geopend zal worden in Torrelavega, of de tweede ACTION van Galicië in Santiago de Compostela. Verder wordt al gewerkt aan de ACTION in Cocentaina in het Centro Comercial L’Altet aan de Costa Blanca en de eerste winkel van Navarra in Tudela.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere Action-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.