Brad Pitt heeft zijn nieuwe Spaanse vriendin gepresenteerd

Brad Pitt heeft zijn nieuwe Spaanse vriendin gepresenteerd
Beeld: via canva.com

Brad Pitt heeft zijn nieuwe Spaanse vriendin gepresenteerd

De beroemde Hollywoodster Brad Pitt is weer volop in het nieuws nu hij schittert naast zijn vriend George Clooney in de film “Wolf”. Na zijn heftige scheiding van Angelina Jolie lijkt hij nu de liefde opnieuw te hebben ontdekt, dit keer met Inés de Ramón, een Spaanse zakenvrouw uit Madrid die een indrukwekkende loopbaan in de sieradenwereld heeft. Hun recente gezamenlijk optreden op de rode loper tijdens het 81ste Internationale Filmfestival van Venetië heeft veel media-aandacht getrokken en zorgt voor nieuwsgierigheid over deze mysterieuze dame.

Inés de Ramón, de nieuwste liefde van Brad Pitt, trekt veel aandacht nu ze samen op verschillende evenementen verschijnen. Geboren in New Jersey en opgegroeid in Madrid, heeft ze een indrukwekkende achtergrond die bijdraagt aan haar succes in de sieradenbusiness.

Inés de Ramón is niet alleen de partner van een bekend persoon; ze is ook een succesvolle zakenvrouw. Haar rol bij Anita Ko heeft haar in verbinding gebracht met enkele van de grootste namen uit de mode- en entertainmentwereld. Hierdoor heeft ze een waardevol netwerk opgebouwd en een bijzondere positie verworven in de sieradenbusiness.

Hoewel Inés de Ramón altijd vrij teruggetrokken heeft geleefd, heeft haar recent onthulde relatie met Brad Pitt de manier waarop mensen naar haar kijken veranderd. Ze werden voor het eerst samen gespot in 2022, en sindsdien is hun band alleen maar hechter geworden. Samen zijn ze vaak op evenementen en zijn ze een opvallend paar geworden op de rode loper.

Ga naar de inhoud