Twee nieuwe ACTION winkels in Spanje erbij: Plasencia en Santa Pola

Twee nieuwe ACTION winkels in Spanje erbij: Plasencia en Santa Pola
Beeld: action / ingezonden

Twee nieuwe ACTION winkels in Spanje erbij: Plasencia en Santa Pola

De Nederlandse keten ACTION blijft uitbreiden in Spanje met een nieuwe winkel in de provincie Alicante en de eerste winkel in Extremadura. De nieuwe vestiging aan de Costa Blanca is geopend in Santa Pola, terwijl de winkel in Extremadura geopend is in Plasencia. Hiermee is het aantal ACTION winkels in Spanje alweer gestegen boven de 40.

De nieuwste winkel van ACTION is op 1 augustus 2024 geopend in Santa Pola, aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. De winkel is gelegen aan de Ctra. Elche-Santa Pola nummer 5 (naast het busstation van Santa Pola) en voegt zich bij de geopende winkels in Cocentaina, Orihuela, Elche, San Vicente del Raspeig, Petrer en Finestrat. Het is de zevende winkel aan de Costa Blanca en de dertiende winkel in de Valencia regio.

Op 1 augustus 2024 is ook de eerste winkel in het noorden van de autonome regio Extremadura geopend. Deze ACTION is gelegen aan de Avenida de España nummer 52 in Plasencia. Extremadura voegt zich zo bij de regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia, Castilla-La Mancha, Aragón, Madrid en binnenkort ook Andalusië (Almería), Galicië, Navarra en Cantabrië.

Op 8 augustus 2024 wordt de eerste winkel van Andalusië geopend, in de provincie Almería in de gemeente Albox, zoals op de kaart met winkels in Spanje te zien is. Deze ACTION wordt geopend aan de Avenida 28 de Febrero, in het oude gebouw van de LIDL, die verhuisd is naar een nieuw gebouw tegenover de ALDI (leuk dagje uit dus, ACTION, ALDI en Lidl op enkele meters afstand van elkaar).

Voor de tweede ACTION van Andalusië in Roquetas de Mar, aan de Avenida Pedro Muñoz Seca 2 in de provincie Almería is nog geen openingsdatum bekend gemaakt.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere Action-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.