Regionale overheid Canarische Eilanden start eigen 55-plus seniorenreizen programma

Regionale overheid Canarische Eilanden start eigen 55-plus seniorenreizen programma
Beeld: via canva.com

Regionale overheid Canarische Eilanden start eigen 55-plus seniorenreizen programma

De regionale overheid van de Canarische Eilanden heeft het programma “Canarias se mueve +55” gestart. Dit reisprogramma is gericht op inwoners vanaf 55 jaar die op deze zonnige eilanden wonen. Het biedt leuke bestemmingen zoals Madrid, Asturias en Andalusië en is beschikbaar bij reisbureaus in de Canarische Eilanden vanaf 5 september.

Met de start van het “Canarias se mueve +55” programma worden er volop voordelen geboden voor senioren. Dit initiatief speelt in op de toenemende behoefte aan passende en toegankelijke reisopties voor ouderen.

De reiservaringen die worden aangeboden zijn specifiek afgestemd op senioren. De pakketten bevatten niet alleen kortingen op vluchten, maar ook op accommodatie, maaltijden en culturele activiteiten. Dit maakt het voor 55-plussers aantrekkelijker om deel te nemen aan georganiseerde reizen, waarbij ze zorgeloos kunnen genieten van hun tijd op de eilanden.

Deze vakantiepakketten, die vanaf 5 september beschikbaar zullen zijn bij reisbureaus op de Canarische Eilanden, zullen culturele activiteiten, transport en 24 uur ondersteuning voor de deelnemende ouderen omvatten. Zo zorgen we voor een verrijkende ervaring voor de oudere deelnemers.

De eerste geplande activiteiten omvatten vier reizen naar het vasteland, inclusief vliegtickets, excursies, accommodatie en maaltijden, met halfpension of volpension.

Een van de bestemmingen is Madrid, met een vertrek gepland van 20 tot 23 november vanuit Tenerife, en er zijn extra plaatsen beschikbaar vanaf La Palma, La Gomera en El Hierro. Daarnaast komt er een tweede reis van 11 tot 14 december vanuit Gran Canaria, met extra plekken vanaf Fuerteventura en Lanzarote.

Een andere reis naar Asturië staat gepland van 14 tot 17 december, vertrekkend vanuit Tenerife. Je kunt ook verbindingen nemen vanuit Gran Canaria, La Palma, Lanzarote en Fuerteventura. Van 16 tot 19 december is er een reis naar Cádiz vanuit Gran Canaria, met aansluitingen vanaf Tenerife, La Palma, Lanzarote en Fuerteventura.

Binnenkort worden er ook reguliere reizen en excursies georganiseerd tussen de eilanden van de Canarische archipel, zowel per vliegtuig als per boot.

Ga naar de inhoud