Nederlandstalige gemeenschap in Torrevieja kan bij Nederlandse fysiotherapeut terecht

Nederlandstalige gemeenschap in Torrevieja kan bij Nederlandse fysiotherapeut terecht
Beeld: via canva.com

Nederlandstalige gemeenschap in Torrevieja kan bij Nederlandse fysiotherapeut terecht

Torrevieja aan de Costa Blanca heeft een nieuwe aanwinst voor zowel Nederlandse als internationale inwoners en bezoekers. Centro Fisioterapeutico Internacional, gelegen bij Playa del Acequión in Torrevieja, biedt hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in zowel het Nederlands als Engels. 

Dit Nederlandstalige centrum is een uitkomst voor mensen die tijdens hun verblijf in de regio pijnklachten ervaren of met andere gezondheidsvraagstukken te maken krijgen. De mogelijkheid om in de eigen taal behandeld te worden, maakt het voor velen een stuk makkelijker om de juiste zorg te krijgen. Hiermee neemt de therapeut de taalbarrière weg, wat bijdraagt aan een comfortabelere en effectievere behandeling.

De 24-jarige therapeut Axel Looijenga komt uit Rotterdam, waar ook zijn passie voor fysiotherapie begon tijdens zijn studie aan de Hogeschool. Na het behalen van zijn diploma heeft hij zijn carrière voortgezet in een eerstelijns praktijk in zijn geboortestad Rotterdam. 

Sinds april 2024 is hij geëmigreerd naar Spanje met als doel om daar een internationale fysiotherapiepraktijk te starten. Tijdens zijn werk in Nederland merkte hij een groeiende behoefte aan hoogwaardige fysiotherapie onder Nederlanders die in Spanje wonen of verblijven, met name aan de Costa Blanca.

Bij Centro Fisioterapeutico Internacional wordt ernaar gestreefd om hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te bieden aan zowel Nederlandse als internationale cliënten in Spanje. Axel staat altijd klaar om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en welzijn van zijn patiënten, met de nadruk op persoonlijke aandacht en zorg op maat. 

Of je nu herstellende bent van een blessure, op zoek bent naar pijnverlichting of de algehele mobiliteit wilt verbeteren, Axel begeleidt je graag op deze reis naar herstel en welzijn. Met de juiste behandeling en de ruime oefenzaal kan hij jou actief begeleiden bij het verminderen van de klachten of het verbeteren van de conditie.

Naast de behandelkamer beschikt de praktijk over een ruime oefenzaal. Hier kunnen patiënten werken aan hun spierkracht en conditie om zo klachten in de toekomst te voorkomen.Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je een e-mail sturen naar info@centrofisioint.com, een WhatsApp-bericht sturen naar +34 617745197, of de website bezoeken: www.centrofisioint.com.