Nederlandse kattenliefhebster met kattencafé in Alicante zet zich in voor adoptiekatten

Nederlandse kattenliefhebster met kattencafé in Alicante zet zich in voor adoptiekatten
Beeld: ai-beeld / redactie

Nederlandse kattenliefhebster met kattencafé in Alicante zet zich in voor adoptiekatten

Het is niet iets nieuws en je ziet het op andere plaatsen in Spanje, maar in Alicante heeft een Nederlandse een eigen kattencafé. Het is een ideale plaats voor kattenliefhebbers die bijvoorbeeld zelf geen kat in huis kunnen of mogen hebben, of op vakantie zijn zonder kat en toch even willen kroelen en spelen met deze viervoeters. En het leuke is, je kunt in het Nederlands praten met de katten en de eigenaresse.

Cat Relax is een café waar je samen met 13 katten kunt ontspannen met een kopje koffie of een ander drankje. Je kunt naar ontspannende muziek luisteren in een zaal met airconditioning vol lieve katten. Catrelax bestaat al 8 jaar en het was na Madrid het tweede kattencafé van Spanje. 

Alle katten die er rondlopen zijn geschikt om geadopteerd te worden, dus als je op zoek bent naar een lieve knuffelbeer of een spinnende dame kan je in een ontspannen omgeving kijken of het klikt tussen jou en je toekomstige huisgenoot.

Bij binnenkomst krijg je een bakje met snoepjes voor de katten die dat heel lekker vinden. En dan is het tijd om te spelen, kroelen, aaien, met een kat praten, borstelen etc. Catrelax is geopend van 17 tot 21 uur en je moet een afspraak maken van tevoren. Op maandag, woensdag en zondag is het café alleen voor katten en zijn mensen niet welkom.

Je kunt reserveren via de website en je kunt kiezen tussen 1 uur voor 7 euro, daar is alles bij inbegrepen of 2 uurtjes voor 13 euro. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdelijk een kat in huis te nemen voordat je ze adopteert.

Catrelax is een non-profitorganisatie en alle donaties zijn voor de katten en hun huisvesting. Neem gerust een kijkje op catrelaxalicante.org. of kom gezellig een uurtje kattenknuffelen! De nederlandse eigenaresse Willie verwelkomt je graag in haar kattenparadijsje!

Buiten de katten die bij Catrelax rondlopen, verzorgt Wilie ook de zwerfkatten in haar omgeving en vangt ze zwangere poezen op, wiens kittens dan uiteindelijk naar Catrelax kunnen worden verplaatst.

CAT RELAX
Plaza Joaquín María López 7, bajo
(+34) 657098318 – 625435954
asociacionabaifa@gmail.com

Ga naar de inhoud