Bestel nu: het ESPANJE! zomerpakket, leuk voor onderweg tijdens de vakantie

Bestel nu: het ESPANJE! zomerpakket, leuk voor onderweg tijdens de vakantie
Beeld: ESPANJE / web

Bestel nu: het ESPANJE! zomerpakket, leuk voor onderweg tijdens de vakantie

Leuk als cadeau en handig als je zelf nog wat inspiratie wilt opdoen voor je reis naar Spanje. Het ESPANJE! zomerpakket 2024 kun je nu bestellen met een grote korting op de winkelprijs. Boordevol strandtips, hoteltips, kampeertips, restauranttips, wandeltips en roadtrips. Plus verhalen over de Spaanse cultuur en geschiedenis. Voor slechts € 12 krijg je de drie laatste edities.* Dat is een korting van bijna 50% op de winkelprijs. 

Of je nu van stranden, steden of bergen houdt, of je nu cultuur wilt snuiven, een actieve vakantie zoekt of lekker wilt eten, drinken en van het mooie Spaanse weer wil genieten. Je vindt altijd leuke nieuwe tips in ESPANJE!  Hieronder zie je wat je kunt verwachten. Heb je de nieuwste editie al, dan kun je ook kiezen voor de twee eerste edities van 2024. Dan betaal je slechts € 9 i.p.v. € 15,90.  Heerlijk voor onderweg, voor jezelf of als cadeautje voor iemand die je wilt verrassen. Je kunt namelijk ook het adres van iemand anders invullen bij je bestelling.

Editie 1 2024: o.a. de Costa Cálida en kastelen van Alicante

ESPANJE! neemt je mee naar de prachtige stranden van de Costa Cálida tussen Águilas en Mazarrón. Met handige tips en informatie over de fascinerende geschiedenis en legendes van deze regio. In Andalusië start de nieuwe serie over de Camino de Santiago.

Ook maakte ESPANJE! een roadtrip langs de kastelen van de regio Alicante, gingen redacteuren op bezoek bij de poweroma’s van Galicië, trotseerden ze de gieren in de kloven bij Ronda en spraken ze acteur Jelle de Jong over zijn avontuur in Madrid, waar hij sinds enkele jaren woont en een bedrijf heeft opgezet. Ontdek verder waar Spanjaarden zelf graag vakantie vieren in hun eigen land. Hier lees je meer over de inhoud van editie 1 2024.

Editie 2 2024: o.a. minigids Costa Brava, stedentrip Cartagena en partyhoofdstad Madrid

ESPANJE!-redacteur Annebeth Vis woont al 20 jaar in Barcelona en kent de Costa Brava op haar duimpje. Ze zocht de leukste, mooiste en lekkerste plekjes voor je uit. Van wandelroutes en mooie baaitjes, tot restaurants en dorpjes. Journalist en party-animal Jessica Sindelka woont drie jaar in Madrid en ontmoette al haar nieuwe vrienden in het uitgaansleven. Ze tipt spectaculaire clubs, leuke salsatenten en intieme bars met singer-songwriters. 

Richard Hogenkamp ontdekte de verborgen stadstuinen en stadsparken op de Spaanse daken. Hoe en waar lees je in deze editie. Huib Afman liep de alternatieve camino over de Ruta de la Plata, van Mérida in Extremadura naar Zamora in de regio Castilië en León. 

Voor de liefhebbers van de Costa Blanca deel 2 van de kastelenroute met schoenenwalhalla Elda en Petrer en belle-époqueparel Novelda, waar het verleden gevierd wordt. In het noorden van Asturië volgt fotograaf Jolande Schotten de río Narcea. Ver van het massatoerisme ontmoet ze bijzondere wijnboeren en dorpse hangjongeren.

Editie 3 2024: o.a. minigids Baskenland, Tossa, Oviedo en omgeving en de stranden van Valencia

Bilbao en San Sebastián zijn geliefde vakantiebestemmingen. Maar de dorpen en het landschap er tussenin zijn nog mooier. ESPANJE! weet waar je moet zijn: van hotels in het groen met uitzicht op zee, tot de beste stranden, de leukste restaurants, fijne kleine musea en de mooiste routes. Nog zo’n topbestemming voor de zomer: de Pyreneeën. Chantal Antheunisse trok met haar camper via Aragón en Navarra van Catalonië naar Baskenland. Onderweg ging ze klimmen, raften, wandelen en fietsen. Ze neemt je mee van oost naar west en geeft bij elke actieve stop een camper- of kampeertip. 

Jessica Sindelka komt vaak in Valencia en kent alle leuke tentjes aan de stadsstranden. Dus ga je een paar dagen naar Valencia? Met deze tips wordt het nog leuker. Eens iets heel anders? Ga dan naar Oviedo, een stad met Parijse allure omringd door ruige natuur waar beren en wolven leven. ESPANJE! geeft een verblijf van drie nachten weg in Asturië, maar verloot ook vijf keer een verblijf aan de costa’s. Hier lees je er meer over. 

Ook geeft ESPANJE! tips voor 24 uur in Tossa de Mar, de parel van de Costa Brava.  ESPANJE-eindredacteur Tanja Timmerman verkende de wandelroutes langs de meren van Ruidera, volgens Don Quichot en Sancho Panza een plek vol magie. Huib Afman liep de Camino Sanabrés dwars door Castilië-León en Galicië. In Ourense kwam hij helemaal tot rust in de warme thermen die daar overal te vinden zijn. Ideaal voor ieder jaargetijde want het water is altijd lekker warm.

*Prijs is exclusief €4,50 portokosten in Nederland en €9,50 portokosten voor België en Spanje

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud