B&B Vol Liefde 2024 is terug met ook in Spanje romantiek en avontuur

B&B Vol Liefde 2024 is terug met ook in Spanje romantiek en avontuur
Beeld: B&B Vo LIefde / Castell d'Empordà / Can Companys

B&B Vol Liefde 2024 is terug met ook in Spanje romantiek en avontuur

Het langverwachte vierde seizoen van B&B Vol Liefde is op 15 juli van start gegaan, tot grote vreugde van de trouwe fans. Dit populaire datingprogramma volgt Nederlandse B&B-eigenaren die op zoek zijn naar liefde, terwijl ze hun gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Veel lezers hebben natuurlijk de eerste week kunnen zien dat er twee kandidaten zijn  die in Spanje hun B&B&-liefde hopen te vinden: Mike en Albert.

Het unieke concept van B&B Vol Liefde combineert romantiek met de prachtige locaties van de B&B’s. Kijkers worden meegenomen naar idyllische oorden, waar de eigenaren hun hart openstellen voor potentiële partners. De zoektocht naar liefde wordt afgewisseld met de dagelijkse beslommeringen van het runnen van een B&B, wat zorgt voor een boeiende mix van emoties en humor.

In de eerste week van het 2024-seizoen hebben we kennis gemaakt met een nieuwe groep B&B-eigenaren, elk met hun eigen persoonlijkheid en wensen. Van romantische kastelen in Spanje tot gezellige pensions in Schotland, de diversiteit aan locaties belooft weer een interessant seizoen te worden.

Wij gaan het hebben over de Spaanse kandidaten Albert en Mike, die beiden in Catalonië een B&B runnen. Albert is de eigenaar van een prachtig kasteel aan de Costa Brava en is op zoek naar een avontuurlijke partner die ook zijn twee kinderen in het hart sluit. De jongere Mike is een charismatische B&B-eigenaar met een passie voor muziek, op zoek naar een vrouw die zijn levenslust deelt. Hij heeft ook een B&B in de provincie Girona.

albert kasteel
Beeld: B&B Vol LIefde + Castell d’Empordà

Kasteelhotel van Albert

Albert is een kasteelheer die eigenlijk geen B&B heeft, maar meer een luxe hotel. Castell d’Empordà is een prachtig 14e-eeuws kasteel, nu een boetiekhotel, gelegen vlak bij de Costa Brava. Omgeven door glooiende heuvels en olijfboomgaarden, biedt het een unieke combinatie van historische charme en modern comfort, met panoramisch uitzicht op het platteland. 

Het kasteelhotel van Albert is te vinden in La Bisbal d’Empordà, een charmant dorp in de regio Baix Empordà in Catalonië. Het ligt op ongeveer 11,2 km van het dichtstbijzijnde strand, Cala de l’Illa Roja, en is met de auto in 22 minuten te bereiken. Girona, de hoofdstad van de provincie, ligt op 21 km afstand en is met de auto in 41 minuten te bereiken. De luchthaven Girona-Costa Brava is 27,7 km verwijderd en met de auto in 43 minuten te bereiken. Bekijk de website voor meer informatie.

mike rural
Beeld: B&B Vol LIefde + Can Companys

De Casa Rural van Mike

Mike is nu nog vrijgezel, maar daar zal ongetwijfeld tijdens en na het vierde seizoen van B&B Vol Liefde een einde aan komen. Mike nam enkele jaren geleden de Catalaanse boerderij van zijn ouders over en verbouwde deze tot een stijlvol vakantiehuis, in het Spaans ook wel Casa Rural genoemd. Can Companys is kleinschaliger dan het luxe kasteelhotel van Albert en heeft ruimte voor maximaal 10 gasten.

Can Companys bevindt zich in het plaatsje Maçanet de la selva, niet ver weg van de bekende badplaatsen Lloret de Mar, Blanes en Tossa de Mar aan de Costa Brava, maar heeft de rust van het Catalaanse achterland in de comarca La Selva. Bekijk de website voor meer informatie.

De vraag is natuurlijk wie van deze twee Catalaanse vrijgezellen de liefde gaat vinden. We zullen het elke maandag tot en met donderdag zien op RTL4. Mis het niet en laat je meevoeren door de romantiek en het avontuur!

Ga naar de inhoud