Camping Costa Brava zoekt onderhouds werknemer en biedt gratis woning en salaris

Camping Costa Brava zoekt onderhouds werknemer en biedt gratis woning en salaris
Beeld: via canva.com

Camping Costa Brava zoekt onderhouds werknemer en biedt gratis woning en salaris

Een camping in het charmante Catalaanse dorpje Pals is dringend op zoek naar personeel voor onderhoudstaken. Ze bieden gratis accommodatie als dat nodig is. Deze mooie plek ligt in het hart van de Costa Brava en wordt veel bezocht door buitenlandse toeristen.

De arbeidsvoorwaarden vormen een van de aantrekkelijkste elementen van deze functie. De werkgever biedt een maandsalaris dat kan oplopen tot 2100 euro bruto, afhankelijk van de ervaring en kwalificaties van de kandidaat en biedt een fulltime en vast contract. Dit salaris is zeer concurrerend, vooral in combinatie met extra voordelen zoals gratis huisvesting.

Je solliciteert voor een functie waar je verantwoordelijk bent voor het onderhoud op een camping. Dit omvat taken zoals tuinonderhoud, elektra-werkzaamheden en het onderhouden van zwembaden. Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke rol nodig, evenals een rijbewijs B. Ook is het belangrijk dat je goed kunt communiceren in het Spaans, Catalaans en Frans.

Om jezelf aan te melden voor de functie, ga je naar de website van Indeed en typ je ‘Pals’ in de zoekbalk. Je zult verschillende vacatures zien; kies de optie ‘Técnico de mantenimiento’. Klik vervolgens op ‘Postularse en la página de la empresa’. Wacht daarna tot het bedrijf contact met je opneemt.

Let op: na de publicatie van dit artikel kan het zijn dat de functie inmiddels is ingevuld.