Man ontvangt poedelnaakt zijn bestelling van Uber Eats in Zaragoza

Man ontvangt poedelnaakt zijn bestelling van Uber Eats in Zaragoza
Beeld: via canva.com

Man ontvangt poedelnaakt zijn bestelling van Uber Eats in Zaragoza

Een buurtbewoner van Zaragoza vond er niets beter op om zijn seksuele lusten te stillen dan poedelnaakt een bezorgster van Uber Eats te ontvangen. Bovendien werd de dader handtastelijk. De bezorgster lichtte meteen de politie in.

De feiten vonden afgelopen zondag kort voor middernacht plaats. De verdachte D.G.R belde Uber Eats op en bestelde een maaltijd in zijn woning aan de plaza de Diego Velázquez in Zaragoza. Hij vroeg de telefonist de bezorgster op te dragen niet aan te bellen, maar hem te waarschuwen via de applicatie zelf. Zo zou hij meteen de deur van het appartement opendoen.

En inderdaad. Toen de bezorgster zich aandiende met de bestelling ging ze met de lift naar boven. Ze trof er de verdachte poedelnaakt in de gang aan. De man raakte daarbij ook zijn genitaliën aan. Hij maakte seksueel getinte opmerkingen en werd zelfs handtastelijk.

De bezorgster nam de benen en belde ook meteen de politie op. Enkele minuten later stond die bij de man aan de deur. Het duurde even voor de deur openging, maar eens de politie binnen was ontkende de man alle feiten. Hij gaf enkel toe de deur naakt te hebben geopend, een feit dat D.G.R verborg achter het flauwe excuus dat zijn kat net ontsnapt zou zijn.

Het adres in kwestie was niet het vaste adres van de verdachte. Wel wonen zijn ouders er. Die waren niet op de hoogte van het gebeuren tot de politie aanbelde. Afgelopen zaterdag werd ook nog een man gearresteerd in het Delicias park die zich voor de ogen van een 10-jarig kind masturbeerde.