Benidorm krijgt in 2025 een resort geïnspireerd op piraten

Benidorm krijgt in 2025 een resort geïnspireerd op piraten
Beeld: hoteles costa blanca / web

Benidorm krijgt in 2025 een resort geïnspireerd op piraten

Een van de meest fascinerende projecten die binnenkort in Benidorm van start gaat, is het Magic Pirates Island. Dit piratenhotel opent op 30 april 2025 en belooft een geweldige ervaring voor gezinnen te bieden. Daarnaast zal het ook een belangrijke boost geven aan de lokale economie en de aantrekkingskracht van de Costa Blanca vergroten.

Het idee van een piratenhotel is als een droom die uitkomt voor avontuurlijke geesten en geschiedenisfanaten. Magic Pirates Island biedt een unieke ervaring waarin gasten worden ondergedompeld in een wereld vol mysterie, avontuur en de beroemde piratenverhalen.

Dit hotel is ontworpen om een bijzondere sfeer te bieden, waarin elke hoek doet denken aan de beroemde piratenverhalen uit het verleden. Van de versiering in de kamers tot de verschillende recreatiemogelijkheden, alles is met zorg samengesteld om gasten een avontuurlijk gevoel te geven.

De vormgeving van het resort is geïnspireerd op bekende piratenlegendes en verhalen. De architectuur en het interieurontwerp zijn doordrenkt met elementen zoals houten scheepswrakken, tropische flora en kunstwerken die de geest van de zee oproepen. Bezoekers kunnen zich wanen in de wereld van kapitein Haak of de avonturen van Sinbad delegeren, terwijl ze genieten van moderne luxe.

April 2025 is een bijzondere maand voor zowel het Magic Pirates Island als de stad Benidorm. De officiële opening van het resort wordt niet alleen een gezellig evenement, maar ook het startpunt van een nieuw hoofdstuk voor het toerisme in de regio.

De voorbereidingen voor de opening zijn al gestart in januari 2024 en gaan erg goed. Het resort heeft een grote oppervlakte van zo’n 32.000 m² en biedt bijzondere faciliteiten die ervoor zorgen dat gasten een geweldige ervaring beleven. De marketingcampagnes voor het Magic Pirates Island zijn inmiddels gestart, en de eerste reserveringen zijn al geopend.