Eten laten bezorgen door Uber Eats op de stranden in Benidorm en Alicante

Eten laten bezorgen door Uber Eats op de stranden in Benidorm en Alicante
Beeld: via canva.com

Eten laten bezorgen door Uber Eats op de stranden in Benidorm en Alicante

Het Playa de San Juan strand in Alicante is een van de populairste stranden in de provincie. Als je honger krijgt en niet je favoriete plek op het strand wilt verlaten, kun je nu eten bestellen bij Uber Eats. Ze bieden de mogelijkheid om je favoriete maaltijden te bestellen en laten bezorgen op dit prachtige strand. Deze service is nu ook beschikbaar op het Playa de Levante strand in de populaire badplaats Benidorm.

De nieuwe bezorgpunten op de Playa de San Juan in Alicante en het Playa de Levante strand in Benidorm maken het voor bezoekers gemakkelijk om snel en eenvoudig te genieten van een lekkere hap, zonder dat ze de strandlounger hoeven te verlaten. Of je nu zin hebt in een verfrissend drankje, een heerlijke zomerse salade of een sappige hamburger, Uber Eats zorgt ervoor dat je het binnen no-time in handen hebt.

Uit gegevens van Uber Eats blijkt dat bezoekers van de Playa de San Juan strand in Alicante vooral genieten van lichte, zomerse gerechten. Salades, sushi, ijs en verfrissende dranken zijn erg in trek. Daarnaast zijn ook lokale specialiteiten als paella en tapas erg populair onder de strandgangers.

Naast Alicante bezorgt Uber Eats nu ook maaltijden op het Playa de Levante strand in Benidorm. Met de nieuwe bezorgpunten van Uber Eats op dit populaire strand kunnen bezoekers nu ook moeiteloos hun honger of dorst stillen, zonder hun strandactiviteiten te hoeven onderbreken.

Uit de gegevens van Uber Eats blijkt dat de meest populaire bestellingen op Playa de Levante bestaan uit verfrissende dranken zoals smoothies, ijsthee en cocktails, lekkere snacks zoals ijsjes, nachos en gepofte aardappelen en lichte maaltijden zoals salades, sushi en sandwiches. Deze gerechten en producten zijn perfect om van te genieten, terwijl je van de zon en het strand geniet.