86-jarige Britse vrouw krijgt niet genoeg van het clubben op Ibiza

86-jarige Britse vrouw krijgt niet genoeg van het clubben op Ibiza
Beeld: BBC tees / X

86-jarige Britse vrouw krijgt niet genoeg van het clubben op Ibiza

In de wereld van feesten, dansen en genieten van het leven is er niemand die ons zo inspireert als Margaret, een 86-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk. Deze zomer heeft ze samen met haar kleindochter de reis naar het zonovergoten Ibiza gemaakt. Hier, omringd door jonge clubbers, laat Margaret zien dat leeftijd slechts een getal is.

Het idee dat ouderen niet meer actief kunnen meedoen aan sociale evenementen, zoals feesten en dansen, wordt snel weerlegd door de avonturen van de in 1938 geboren Margaret. Ze heeft altijd een liefde gehad voor plezier en avontuur, iets wat ze met veel enthousiasme deelt met haar kleinkinderen. En deze zomer is de 86-jarige vrouw afgereisd naar party-eiland Ibiza om te clubben.

Het was haar kleindochter en haar man die haar naar Ibiza brachten. “We wilden hier onze geloften vernieuwen”, legt ze uit en voegt eraan toe: “Ik heb altijd gedroomd om mijn oma hierheen te brengen.” “Iedereen maakt foto’s met haar en ze staan om haar heen als ze danst…” zegt ze. Margaret voegt toe: “Ze betalen allemaal mijn drankjes. Dit is fantastisch!”

Margaret’s interesse in het leven heeft haar op allerlei plekken gebracht. Van pole dance in Thailand tot feesten in de hipste clubs van Ibiza. Elk avontuur dat ze aangaat, laat haar behoefte zien om nieuwe ervaringen op te doen en grenzen te verkennen. Het bewijst dat het altijd mogelijk is om iets nieuws te proberen!

Een essentieel onderdeel van Margaret’s leven is de hechte relatie die ze heeft met haar familie, vooral met haar kleindochter. Hun trip naar Ibiza was niet alleen een viering, maar ook een kans om onvergetelijke momenten samen te beleven. Deze band motiveert haar om actief en betrokken te blijven.

Margaret’s kleindochter beschrijft haar als een ‘levende legende’, en het is duidelijk dat hun gezamenlijke tijd hen beiden verrijkt. Samen ervaringen delen, zoals dansen op de beats van Ibiza, maakt het leven zoveel kleurrijker.