ACTION opent derde winkel aan de Costa Dorada in de stad Reus

ACTION opent tweede winkel aan de Costa Dorada in de stad Reus
Beeld: ingezonden

ACTION opent derde winkel aan de Costa Dorada in de stad Reus

In de stad Reus aan de Costa Dorada in de provincie Tarragona wordt dit weekend (27 juli) een ACTION-winkel geopend. Het zal de derde ACTION worden aan de Costa Dorada, na de opening van een winkel in het Les Gavarres winkelgebied in Tarragona in 2022 en in de gemeente El Vendrell. Het is tevens de zestiende ACTION-winkel in Catalonië, waardoor er in heel Spanje meer dan 40 winkels zijn te vinden, hoofdzakelijk in Catalonië, Valencia regio, Murcia, Castilla-La Mancha, Aragón, Madrid regio winkels zijn te vinden en binnenkort ook Andalusië (Almería), Galicië, Navarra en Cantabrië vestigingen komen. ACTION blijft dus groeien in Spanje.

De nieuwste ACTION winkel is geopend in het gebouw van een oude supermarkt aan de Calle Avinguda de Pere el Cerimoniós, 94. De winkel heeft een oppervlakte van 885 m² en biedt werk aan 17 medewerkers. Deze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 21.30 uur.

Catalonië is de regio met de meeste ACTION-winkels, maar recent melden we het goede nieuws voor de ACTION-fans in Andalusië, want de keten opent binnenkort in de provincie Almería niet één, maar twee winkels. De eerste zal gelegen zijn in Roquetas de Mar, aan de Avenida Pedro Muñoz Seca 2. De tweede ACTION-winkel opent in Albox, aan de Avenida 28 de febrero, in het oude gebouw van de ALDI, die verhuisd is naar een nieuw gebouw tegenover de Lidl (leuk dagje uit dus, ACTION, ALDI en Lidl op enkele meters afstand van elkaar).

Maar ACTION blijft op zoek naar nieuwe bestemmingen voor winkels, zoals de eerste winkel in Cantabrië die geopend zal worden in Torrelavega, of de tweede ACTION van Galicië in Santiago de Compostela en de eerste winkel in Navarra.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud