Ultra-All-Inclusive is de toekomst van Magic Wolrd Resort aan de Costa del Azahar

Ultra-All-Inclusive is de toekomst van Magic Wolrd Resort aan de Costa del Azahar
Beeld: via canva.com

Ultra-All-Inclusive is de toekomst van Magic Wolrd Resort aan de Costa del Azahar

De Costa del Azahar heeft een recente metamorfose doorgemaakt met de opening van het Magic World Resort, dat voorheen Marina D’or was. Het nieuwe concept is gebaseerd op een innovatief Ultra All Inclusive (UTI) model, wat niet alleen een uitmuntende vakantie-ervaring voor gasten beloofd, maar ook een vernieuwde identiteit voor de bestemming.

Het Ultra All Inclusive concept gaat verder dan de traditionele alles-in-één aanbiedingen die vaak worden aangetroffen in resorts over de hele wereld. Het is een holistische benadering die de nadruk legt op gastbeleving, variëteit en toegankelijkheid. Bij Magic World Resort betekent dit dat gasten niet alleen genieten van maaltijden en drankjes, maar ook toegang hebben tot een breed scala aan activiteiten en voorzieningen zonder extra kosten.

Ultra All Inclusive (UTI) kan worden gezien als een uitbreiding van het traditionele all-inclusive aanbod. Het biedt gasten de mogelijkheid om hun vakantie volledig te genieten zonder zich zorgen te maken over bijkomende kosten. Dit model omvat meestal:

  • Voedsel en drank
  • Activiteiten en entertainment
  • Toegang tot speciale zones en ervaringen

De aantrekkingskracht van UTI ligt in de vrijheid die het biedt. Gasten hoeven zich geen zorgen te maken over hun budget tijdens hun verblijf. Ze kunnen kiezen uit diverse restaurants, bars en recreatieve faciliteiten die allemaal zijn inbegrepen in hun verblijf.

Een van de belangrijkste voordelen van het Ultra All Inclusive model is de verhoging van de gastervaring. Door een breed scala aan gratis diensten en activiteiten aan te bieden, worden gasten aangemoedigd om het meeste uit hun verblijf te halen. Dit resulteert in een verhoogde klanttevredenheid en herhaalbezoeken.

Magic World Resort streeft ernaar om meer te bieden dan alleen standaard diensten. De introductie van thematische restaurants, waterparken en exclusieve loungegebieden zoals de Beach club Aloha en rooftop Sky Gardens geeft een creatieve draai aan de klassieke resort ervaring. Deze unieke elementen helpen om een memorabele ervaring te creëren die gasten zullen koesteren en waar ze naar terug willen keren.

Gasten kunnen ook gebruikmaken van unieke koffie-ervaringen in speciaal ontworpen cafés met 2D-decoraties, wat een speelse en visueel aantrekkelijke toevoeging is aan hun verblijf. Dit soort creativiteit voegt een extra laag van plezier toe aan de vakantie en zorgt ervoor dat het resort opvalt in een concurrerende markt.