Wereldbaan in Spanje: nieuwe smaken van Chupa Chups testen voor 1000 euro

Wereldbaan in Spanje: nieuwe smaken van Chupa Chups proberen voor 1000 euro
Beeld: ai-beeld / redactie

Wereldbaan in Spanje: nieuwe smaken van Chupa Chups testen voor 1000 euro

Soms duiken er in de banenwereld echte “cool jobs” op. Een van die unieke mogelijkheden is de rol van “Chupa Chups Fun Officer”. De gelukkige uitverkorenen zullen 1000 euro verdienen voor slechts één dag werk, terwijl ze nieuwe smaken van deze populaire lolly’s proeven. Wie had gedacht dat je betaald kon worden om snoep te testen? En het beste is dat je er geen ervaring voor nodig hebt! 🙂

Maar “make no mistake”, Chupa Chups Fun Officer is echt geen gewoon bijbaantje. Het is een geweldige kans om betrokken te zijn bij de wereld van populair snoep en je kunt zelfs meebepalen hoe de toekomst van dit iconische Spaanse product eruitziet. Met slechts een vereist niveau van secundair onderwijs en een passie voor snoep, kwamen in twee dagen tijd al meer dan 10.000 inschrijvingen binnen. Dit maakt de kans op succes voor jou als Chupa Chups fan natuurlijk wel wat moeilijker.

Zoals te lezen is in de vacature die op InfoJobs is geplaatst, zijn de vereisten verrassend eenvoudig. Men vraagt geen uitgebreide ervaring of specifieke opleidingen. Wat je wel nodig hebt, is een vrolijke instelling, een liefde voor snoep, en natuurlijk de vaardigheid om Chupa Chups snel en efficiënt open te maken. Je hoeft niet eens dicht bij de fabriek in Barcelona te wonen, want de reiskosten worden ook nog eens vergoed.

Een andere interessante eis is dat je moet houden van het ontdekken van nieuwe smaken. Dit is een essentieel aspect van de rol, omdat de gekozen kandidaat niet alleen zal proeven, maar ook feedback zal geven die kan leiden tot toekomstige producten. De Chupa Chups Fun Officer bepaalt dus waarschijnlijk deels de toekomst van de lolly’s.

Naast de onmiddellijke beloning van 1000 euro voor een dag werk, krijg je ook een jaar lang toegang tot Chupa Chups (ter waarde van nog eens 1000 euro). Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van de lolly’s zonder extra kosten. Het pakket dat je ontvangt na de succesvolle selectie omvat ook een Chupa Chups-kit en een “Cool Jobs” kit van InfoJobs.

Ga naar de inhoud