Man overleden bij ritueel met onthoofde kippen op strand aan de Costa Brava

Man overleden bij ritueel met onthoofde kippen op strand aan de Costa Brava
Beeld: via canva.com

Man overleden bij ritueel met onthoofde kippen op strand aan de Costa Brava

Een tragisch voorval heeft zich voorgedaan op het strand van Palamós aan de Costa Brava waar een man is overleden na het uitvoeren van een zwarte magie-ritueel waarbij hij meerdere kippen onthoofdde. Het incident, dat afgelopen zondagmorgen plaatsvond in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen, roept vragen op over de gevaren van occulte praktijken.

Het incident vond plaats rond 5:15 uur ‘s ochtends in de buurt van Cala Fosca. De man, wiens identiteit niet is vrijgegeven, voerde het ritueel uit in het bijzijn van zijn vrouw en twee dochters. Volgens ooggetuigen begon hij zich onwel te voelen direct na het voltooien van het ritueel.

De familie van het slachtoffer, die het ritueel afkeurde, alarmeerde de hulpdiensten nadat de man het bewustzijn verloor. Toen de politie arriveerde, troffen ze een gruwelijke scène aan: talloze onthoofde kippen lagen verspreid over het zand. 

De Catalaanse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte omstandigheden van de dood. Voorlopige bevindingen suggereren dat de man mogelijk een onbekende substantie heeft ingenomen tijdens het ritueel, wat fataal kan zijn geweest.

De autoriteiten hebben benadrukt dat er geen tekenen van geweld zijn aangetroffen op het lichaam van het slachtoffer. Op dit moment wordt crimineel opzet uitgesloten, maar een definitieve conclusie kan pas worden getrokken na de autopsie.

De politie heeft bevestigd dat er geen aanklachten zullen worden ingediend tegen de familieleden van het slachtoffer voor dierenmishandeling of volksgezondheidsdelicten. Dit besluit is genomen omdat zij niet actief deelnamen aan het ritueel of de handelingen van de overledene.

Het ritueel dat leidde tot de dood van de man in Palamós werpt licht op de duistere wereld van zwarte magie en esoterische praktijken. Hoewel dergelijke rituelen vaak worden geassocieerd met bijgeloof en folklore, tonen tragische incidenten als deze aan dat ze ernstige gevolgen kunnen hebben.

Het specifieke ritueel dat de man uitvoerde, blijft grotendeels onbekend. De politie heeft verklaard dat ze niet op de hoogte zijn van de exacte aard van de ceremonie of de motieven die de man ertoe dreven. Wat wel duidelijk is, is dat het ritueel de onthoofding van meerdere kippen omvatte, een praktijk die vaak wordt geassocieerd met bepaalde vormen van zwarte magie.