Will Smith, Armin Van Buuren en Katy Perry laten liefde voor Ibiza zien

Will Smith, Armin Van Buuren en Katy Perry laten liefde voor Ibiza zien
Beeld: via canva.com

Will Smith, Armin Van Buuren en Katy Perry laten liefde voor Ibiza zien

Ibiza is al jaren hot en een populair eiland voor de jetset, maar ook bekende mensen. Daaronder bevinden zich allerlei mensen zoals sporters, modellen en ook artiesten. Armin van Buuren werkt al jaren als dj op Ibiza, dus zijn liefde voor het eiland is niet ze verwonderlijk, maar nieuwe artiesten die hun “amor por Ibiza” laten zien, zijn Will Smith en Katy Perry.

Will Smith heeft in het luxe Six Senses Ibiza resort samen met Russ en Jaden zijn laatste hit “Work of Art” opgenomen. In een Instagram-post (zie onderaan) laat de artiest en filmacteur zijn luxueuze The Cliffhanger suite zien, een van de luxere kamers van het hotel. In zijn publicatie schrijft Will Smith alleen de tekst “Ibiza sunset vibes”.

Armin van Buuren is zeker geen onbekende op het eiland Ibiza, maar met zijn laatste hit “Es Vedrá” (zie video onderaan) will de dj zijn liefde voor het eiland laten zien. Es Vedrá is de magische rotspunt en eilandje voor het populaire Cala d’Hort uitzichtpunt. Volgens de legende is het een heilige plaats waar goden en mythen invloed hebben gehad. De magische krachten van Es Vedrà trekken al eeuwenlang mensen aan die hun innerlijke kracht willen versterken.

Katy Perry heeft recentelijk haar liefde voor Formentera en Ibiza ontdekt. Tijdens haar verblijf in Spanje nam ze niet alleen de tijd om te ontspannen en te genieten van de zon, maar ook om een nieuw muziekproject te lanceren dat de harten van haar fans zal veroveren. Haar nieuwste single “Lifetimes” (zie video onderaan) is een ode aan de liefde en het leven, met een videoclip die de schoonheid van Formentera en Ibiza vastlegt.

Katy Perry werd gezien op verschillende plekken op Ibiza, waar ze genoot van de lokale cultuur en gerechten, van de beroemde Quelitas (koekjes typisch voor Mallorca) tot het verkennen van Dalt Vila. De beelden van haar op een motor zonder helm en het genieten van een kayaktocht zijn slechts enkele van de momenten die haar liefde voor het eiland weerspiegelen. 

Na haar avonturen op Ibiza ging Katy Perry naar Formentera. Hier vond ze de ideale locatie voor haar videoclip “Lifetimes”. In de videoclip zien we Katy dansen op het strand, genieten van de zonsondergang en deelnemen aan de beroemde Flower Power-feesten.