Authentieke Spaanse producten bij de Lidl in Nederland

Authentieke Spaanse producten bij de Lidl in Nederland
Beeld: lidl nederland / folder

Authentieke Spaanse producten bij de Lidl in Nederland

Vanaf donderdag 26 september 2024 brengt Lidl een vleugje Zuid-Europese zon naar Nederland met de lancering van hun populaire Spaanse week. Tijdens deze speciale week kunnen klanten in alle Lidl-filialen door het hele land genieten van een uitgebreid assortiment aan authentieke Spaanse producten. Van traditionele vleeswaren tot zoete lekkernijen, de supermarktketen haalt de smaken van Spanje naar de schappen.

Bij de Lidl supermarkten in Nederland is het deze week een waar Spaans feestje. Het assortiment tijdens de Spaanse Week omvat onder andere klassiekers zoals serranoham en chorizo worsten, ideaal voor op een tapasplank. Daarnaast zijn er ook Catalaanse worstjes en tortilla de patatas, een traditionele Spaanse aardappelomelet die perfect is als lunch of diner. Voor de visliefhebbers zijn er heerlijke sardientjes, een populaire snack aan de Spaanse kust.

Ook zoetekauwen komen aan hun trekken tijdens de Spaanse week. Lidl biedt authentieke Spaanse lekkernijen zoals flan karamel, een romige caramel pudding, en torrijas, een soort Spaanse wentelteefjes. Daarnaast kunnen klanten genieten van versgebakken churros en magdalenas, een zachte Spaanse muffin. 

Om de ervaring compleet te maken, zijn er ook flesjes en blikjes San Miguel-bier verkrijgbaar, een bekend Spaans biermerk dat perfect samengaat met de hartige en zoete delicatessen.

Voor wie houdt van een beetje pit, biedt Lidl ook kip piri piri, een gekruide kip die zorgt voor een pittige toevoeging aan elke maaltijd. En voor de kaasliefhebbers is er een Spaans kaastrio, bestaande uit een selectie van drie heerlijke Spaanse kazen.

Met deze uitgebreide selectie Spaanse producten wil Lidl haar klanten de kans bieden om thuis te genieten van de rijke smaken en tradities van Spanje, zonder dat ze hiervoor het land hoeven te verlaten. De Spaanse week is een uitstekende gelegenheid om nieuwe gerechten te ontdekken of oude favorieten opnieuw te beleven.

De Spaanse week loopt vanaf 26 september, maar wees er snel bij, want deze populaire producten zijn vaak snel uitverkocht. Zorg dat je deze culinaire reis naar Spanje niet mist en breng een bezoek aan je dichtstbijzijnde Lidl voor een smaakvolle ervaring!

Ga naar de inhoud