Amazon biedt nu same-day delivery in 15 steden in Spanje aan

Amazon biedt nu same-day delivery in 15 steden in Spanje aan
Beeld: via canva.com & amazon

Amazon biedt nu same-day delivery in 15 steden in Spanje aan

Heb je ooit op het allerlaatste moment moeten zoeken naar een outfit voor een feestje of naar dat perfecte cadeautje voor een verjaardag die je compleet vergeten was? Na verschillende winkels te hebben afgeschuimd zonder succes, vraag je je af waarom er niet sneller hulp is. Amazon heeft nu een oplossing: hun ‘Entrega hoy’-service, die dezelfde dag levert, is nu beschikbaar in 15 steden in Spanje. Ideaal voor die dagen waarop je geen tijd kunt verliezen!

Vanaf nu zijn Alicante, Barcelona, Cádiz, Cartagena, Jerez de la Frontera, Elche, Madrid, Málaga, Marbella, Murcia, Sevilla, Tarragona, Valencia, Valladolid en Zaragoza opgenomen in deze service, die alleen beschikbaar is voor Amazon Prime-leden.

Vanaf nu kunnen miljoenen Prime-klanten in Spanje genieten van dezelfde dag levering op daarvoor beschikbare bestellingen van 29 euro of meer, zonder extra kosten, binnen enkele uren bij hen thuis. In 2024 heeft Amazon tot nu toe een derde meer bestellingen met dezelfde dag levering in Spanje bezorgd vergeleken met vorig jaar.

Volgens een studie van Ipsos Digital voor Amazon, is snelle en gratis levering een van de meest gewaardeerde diensten door online shoppers in Spanje (70%). Miljoenen producten uit diverse categorieën, zoals dagelijkse benodigdheden, elektronica, huis en keuken, schoonheid, speelgoed, mode en nog veel meer, kunnen nu op dezelfde dag worden bezorgd.

Klanten kunnen de artikelen die in aanmerking komen voor gratis levering op dezelfde dag vinden door te zoeken naar producten met het label Prime Levering vandaag op de productdetailpagina’s, zowel in de app als op de website van Amazon. De levering op dezelfde dag is afhankelijk van beschikbaarheid en er gelden bepaalde tijdslimieten en voorwaarden.

Onder de populairste artikelen met dezelfde dag levering bevinden zich producten uit verschillende categorieën, waaronder dagelijkse benodigdheden en Amazon-apparaten. Bijvoorbeeld, de meest bestelde producten door Prime-klanten in Madrid zijn Instax Mini Film fotopapier; terwijl klanten in Barcelona en Zaragoza de Amazon Fire tv Stick bestelden; in Sevilla en Valencia waren dat Dodot-wipes; in Málaga melk van Puleva; en in Murcia Varta-batterijen.

In Valladolid en Alicante zijn de populairste producten met Levering respectievelijk de Cecotec espressomachine en Platanitos Verdes snacks. Opmerkelijk is dat de snelste levering van Amazon in Spanje dit jaar aan een klant in Barcelona was, die zijn Lavazza-koffie al binnen 93 minuten ontving.

Amazon levert snel en veilig dankzij bezorgpartners die consistent werken, ongeacht of de levering dezelfde dag, de volgende dag of binnen twee dagen is. De snellere leveringen van Amazon komen vooral door de strategische locatie van producten dichter bij klanten, wat de afstand en overdrachten vermindert.