Betalen met Monopolygeld bij McDonald’s en hamburger van werelds beste chef-kok bij Burger King in Spanje

Betalen met Monopolygeld bij McDonald's en hamburger van werelds beste chef-kok bij Burger King in Spanje
Beeld: via canva.com

Betalen met Monopolygeld bij McDonald’s en hamburger van werelds beste chef-kok bij Burger King in Spanje

Voor het jaar keer op rij introduceert de fastfoodgigant McDonald’s zijn Monopoly Summer-campagne, een anderhalve maand durend eerbetoon aan het beroemde bordspel, compleet met tal van prijzen en een bijzondere aanbieding. Het opvallende is dat je op 18 juli met monopolygeld kunt betalen. Daarnaast biedt Burger King in Spanje de “King Dabiz” hamburger aan, een creatie van de beste kok ter wereld Dabiz Muñoz. Het zijn dus leuke tijden voor de fans van fastfood eten.

Voor velen was het een jeugddroom: Monopolygeld gebruiken als echt betaalmiddel. McDonald’s maakt deze droom tijdelijk werkelijkheid in hun 580 restaurants verspreid over Spanje. Op 18 juli kunnen klanten tussen 17:00 en 19:00 uur hun medium drankjes en McFlurry-ijsjes betalen met Monopolybiljetten.

McDonald’s combineert daarnaast het traditioneel bordspel met moderne technologie door de promotie te integreren in hun mobiele applicatie. Klanten kunnen deelnemen aan de actie door codes van actie-etiketten in te voeren in de MyMcDonald’s App.

Met meer dan negen miljoen prijzen in het spel biedt McDonald’s een breed scala aan beloningen voor deelnemers. De prijzen variëren van directe winsten tot verzamelobjecten die lijken op de straten en eigendommen van het originele Monopolyspel.

Bij de concurrentie in Spanje zitten ze niet stil. Burger King is een samenwerking aangegaan met Dabiz Muñoz, de beste kok ter wereld. Hij is de eigenaar van het bekende restaurant DiverXO en werd voor de derde keer op rij verkozen tot de beste chef-kok ter wereld tijdens The Best Chef Awards. In zijn eigen restaurant is eten bijna onbetaalbaar met een menu vanaf 450 euro, maar nu kunnen fans ook naar Burger King gaan om een van zijn creaties te proberen.

In samenwerking met Burger King is het voor een beperkte tijd mogelijk om voor minder dan 10 euro een burger van de beste chef-kok ter wereld te eten. De King Dabiz-samenwerking is verkrijgbaar bij Burger King van dinsdag 9 juli tot en met 9 september. 

Zowel de King Dabiz Angus als de King Dabiz Chicken hebben een speciale mix van ingrediënten die ze uniek maken. Ze bevatten croissantbrood, chef’s speciale tartaarsaus met een vleugje citroen en zoetzure smaak, spek, augurken, tomatenchutney en gerijpte Cheddar kaas. De combinatie van zoete en zoetzure smaken zal zeker indruk maken op iedereen die ervan proeft. Het is een heerlijke en verrassende mix die je niet mag missen!

Deze burgers kosten normaal gesproken 9,95 euro per stuk. Als je ze echter samen met een menu koopt, wordt de prijs 11,95 euro. Je kunt ze in al onze vestigingen in het land kopen en ook via onze AutoKing-, TakeAway- en thuisbezorgdiensten bestellen.

Ga naar de inhoud