Politie vindt neergestoken buitenlandse vrouw in haar kampeerauto in Alcossebre

Politie vindt neergestoken buitenlandse vrouw in haar kampeerauto in Alcossebre
Beeld: via canva.com

Politie vindt neergestoken buitenlandse vrouw in haar kampeerauto in Alcossebre

In Alcossebre, een rustig kustplaatsje in de provincie Castellón, is het lichaam van een buitenlandse vrouw gevonden in een kampeerauto. De 63-jarige vrouw had meerdere steekwonden die veroorzaakt waren door een mes. De politie onderzoekt momenteel of de vrouw alleen reisde of dat ze mogelijk met een metgezel was die verdacht wordt van de daad.

Op donderdag 18 juli 2024 werd het lichaam van de 63-jarige Franse vrouw gevonden in een kampeerauto geparkeerd aan de Camí de l’Atall in Alcossebre. Het slachtoffer werd aangetroffen met meerdere steekwonden en een mes dat in haar gezicht was gestoken, wat wijst op een bijzonder gewelddadige aanval.

De onderzoekers van de Guardia Civil begonnen meteen met het verzamelen van bewijsmateriaal en het ondervragen van mogelijke getuigen. Een van de eerste uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd, was het identificeren van het slachtoffer. Hoewel er wordt vermoed dat de vrouw de eigenaar van de kampeerauto was, moest dit nog worden bevestigd.

Getuigenverklaringen van andere kampeerders in de omgeving brachten aan het licht dat de kampeerauto sinds dinsdag op die locatie geparkeerd stond. Bovendien meldden meerdere getuigen dat ze de vrouw in het gezelschap van een man hadden gezien. Deze informatie heeft de onderzoekers een potentiële onderzoekslijn gegeven, maar op dit moment worden alle mogelijke scenario’s nog open gehouden.

Ga naar de inhoud