De 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje in 2024

De 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje in 2024
Beeld: idealista / web

De 10 duurste woningen die te koop staan in Spanje in 2024

Spanje is een land dat zeker in de luxe vastgoedwereld opvalt. Met zijn schitterende kustlijnen, prachtig weer en rijke cultuur, trekt het veel kopers aan die op zoek zijn naar exclusieve woningen. In 2024 zien we enkele indrukwekkende aanbiedingen, en in dit artikel bekijken we de tien duurste huizen die momenteel te koop staan in Spanje.

Van schitterende villa’s aan de Costa del Sol tot stijlvolle herenhuizen op andere plekken in Spanje, deze luxe woningen zijn niet alleen een slimme financiële zet, maar ook een prachtige levensstijl. De Spaanse vastgoedsite Idealista heeft een lijst gemaakt van de 10 allerduurste huizen die te koop staan, variërend van “aanbiedingen” van 35 tot 27,5 miljoen euro.

Marbella: 35 miljoen euro

De absolute top van de 10 duurste huizen in Spanje is een prachtige villa in Las Lomas, Marbella, Málaga. Wat meteen opvalt aan dit indrukwekkende huis is het moderne ontwerp en de luxe materialen, wat een gevoel van pracht geeft. Met maar liefst 16 slaapkamers is er genoeg plek voor familie en vrienden. Daarnaast vind je een privézwembad, sauna, bodega en zelfs een tennisbaan! Voor deze bijzondere woning vragen ze 35 miljoen euro.

huis1
Beeld: idealista / web

Banahavis: 29 miljoen euro

Het tweede huis op onze lijst ligt in het chique gebied van La Zagaleta, Banahavis, Málaga. Deze villa is een prachtig voorbeeld van moderne luxe, compleet met panoramisch uitzicht en geweldige voorzieningen. Met 11 slaapkamers en 17 badkamers biedt het huis voldoende ruimte voor een groot gezin of gasten. Voor 29 miljoen euro koop je niet zomaar een huis; je investeert in een luxe levensstijl en welzijn.

huis2
Beeld: idealista / web

Marbella: 29 miljoen euro

De Milla de Oro in Marbella, beroemd om zijn luxe en glamour, heeft een schitterende villa die echt indruk maakt. Deze woning straalt elegantie uit en biedt een unieke leefomgeving. De architectuur is prachtig, met een mix van moderne en traditionele elementen die perfect samenkomen. De zes slaapkamers zijn smaakvol ingericht voor maximaal comfort en privacy. Elke kamer heeft zijn eigen charme en vormt een luxe toevluchtsoord voor bewoners of gasten. Met een prijs van 29 miljoen euro is deze villa niet alleen een luxe woning, maar ook een waardevolle investering.

huis3
Beeld: idealista / web

Marbella: 28 miljoen euro

Als vierde luxe woning op onze lijst vinden we het Palacio de la Paz. Dit prachtige, klassieke gebouw is met liefde en aandacht ontworpen. Met meer dan 8000 m² terrein en 3000 m² aan woonruimte is het een huis dat zowel grandeur als spiritualiteit uitstraalt. De architectuur is geïnspireerd op tijdloze stijlen en elke ruimte heeft zijn eigen verhaal. Met 11 slaapkamers is er volop plek voor grote gezinnen of gasten. De prijs van dit bijzondere huis is 28 miljoen euro, wat het ook tot een interessante investering maakt.

huis4
Beeld: idealista / web

Marbella: 27,5 miljoen euro

Tot slot op onze lijst van de 5 duurste woningen bekijken we een prachtige villa in Marbella. Deze villa, gelegen in de gewilde wijk Cascada de Camojan, straalt luxe en comfort uit. Met een oppervlakte van 2000 m² en een perceel van 4700 m² is er volop ruimte. Met 9 slaapkamers en verschillende woonruimtes is het perfect voor ontspanning en gezelligheid. Voor 27,5 miljoen euro krijg je niet alleen luxe, maar ook de exclusiviteit die bij wonen in Marbella hoort.

huis5
Beeld: idealista / web

Meer opties

We vullen de lijst aan met een schitterend huis met vijf slaapkamers in de wijk Bahía de Marbella, gelegen in de luxe kustplaats aan de Costa del Sol, dat te koop staat voor 25 miljoen euro. Voor iets minder, namelijk 24,5 miljoen euro, vind je een prachtig huis met drie slaapkamers in Port d’Andratx op Mallorca.

Als je wilt wonen in Marbella zonder meer dan 25 miljoen euro te spenderen, is een woning van 24 miljoen euro met 7 slaapkamers aan de populaire Milla de Oro ook een prima keuze. Voor hetzelfde budget kun je ook een andere woning met 9 slaapkamers daar vinden, of voor 22 miljoen euro een 7 slaapkamerwoning aan de Milla de Oro in deze bekende badplaats aan de Costa del Sol.

Ga naar de inhoud