Voor slechts 4100 euro kan deze prefabwoning jouw Spaanse vakantiewoning worden (UPDATE)

Voor slechts 4100 euro kan deze prefabwoning jouw Spaanse vakantiewoning worden
Beeld: Centranspor / web

Voor slechts 4100 euro kan deze prefabwoning jouw Spaanse vakantiewoning worden (UPDATE)

Stel je voor dat je een mooi stukje grond in Spanje hebt kunnen bemachtigen en nu op zoek bent naar een betaalbaar huisje voor een tweede verblijf of vakantiewoning. In plaats van dure plannen voor een luxe woning, is er ook een andere optie! Met een prijs van maar 4100 euro kan deze prefabwoning of tiny house jouw perfecte vakantieplek in Spanje worden.

Het tiny house Gonzalez is meer dan alleen vierkante meters; het is een slim door ontworpen woning die elke centimeter optimaal benut. Met 36 m² biedt het alles wat je nodig hebt voor prettig wonen, zolang je niet te veel eisen hebt. Het ontwerp bevat een slaapkamer, een complete badkamer en een veelzijdige ruimte die je kunt inrichten als woonkamer, keuken en eetkamer.

De open indeling is een van de belangrijkste redenen waarom deze tiny house zo aantrekkelijk is. Door de flexibiliteit van het interieur kunnen bewoners hun ruimte naar eigen wens inrichten. Dit stimuleert niet alleen creativiteit, maar zorgt ook voor een gevoel van eigenaarschap over de omgeving. De grote schuifvensters laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte groter en gezelliger aanvoelt.

Andere artikelen over prefab woningen:

holland
Het Spaanse prefab-huis model HOLLAND kost met zomerkorting nu 37.900 euro
Heb je een stuk bouwgrond in Spanje en wil je daar goedkoop een eigen huis plaatsen? Denk dan eens na over een stukje Nederland via het HOLLAND-model prefab-huis dat al voor 37.900 euro van jou kan zijn.
logo1 1www.spanjevandaag.com
mobile1
Deze prefab woning kan al voor 32.000 euro kant-en-klaar geleverd worden in Spanje
De opkomst van prefab woningen in Spanje is geen verrassing gezien de vele voordelen die deze huizen bieden. Bij dit Catalaanse bedrijf kun je vanaf 32.000 euro al een moderne mobile home kopen met een slaapkamer, badkamer, keuken en woongedeelte.
logo1 1www.spanjevandaag.com
kyabin
Deze prefab tiny house kan in 30 dagen in Spanje geleverd worden voor minder dan 70.000 euro
Prefab tiny houses veranderen de woningbouw, want ze zijn betaalbaar, snel te bouwen, duurzaam en energiezuinig, waardoor ze een aantrekkelijk alternatief vormen voor traditionele huizen. Kyabin kan binnen 30 dagen klaar zijn, in één dag geïnstalleerd worden en kost minder dan 70.000 euro.
logo1 1www.spanjevandaag.com
prefabwoning 1
Regels voor het bouwen van een prefab woning in Spanje
Als je een prefab woning wilt bouwen in Spanje moet je rekening houden met bepaalde regels en moet je voldoen aan eisen, zoals omschreven in dit artikel met aandachtspunten.
logo1 1www.spanjevandaag.com
prefab woning
Heb jij onze artikelen over tiny huizen en prefab woningen in Spanje al gelezen?
Wij schrijven regelmatig over de populaire prefab woningen en tiny huizen die soms al vanaf 9.000 euro te koop zijn maar om een duidelijk overzicht te hebben plaatsen we de laatste tien artikelen op een rij.
logo1 1www.spanjevandaag.com